top of page

Migration


En storm raser midt over Det Sydlige Ishav flere 1.000 kilometer fra land. Voldsomme vindstød pisker bølgerne op, og regn slår mod det oprørte hav. Gennem det vilde vejr flyver en stor, hvid fugl. Svævende på sine enorme vinger laver den en tiltende bevægelse lavt over bølgerne – så lavt, at spidsen af dens vinge næsten rører overfladen.


Sådan lyder én af de 20 utrolige historier om migration i denne bog. Dyr i alle former og størrelser foretager imponerende rejser på tværs af vores planet. De møder barske vejrforhold og undviger sultne rovdyr i deres bestræbelser på at overleve. I bogen kan du følge kejserpingvinen, hvidhajen, store elefantflokke, millioner af røde krabber og mange andre dyr, når de begiver sig ud på disse forbløffende rejser.


“Migration – Dyrenes utrolige rejser ” er en informativ og smuk faktabog for alle, som er nysgerrige efter at vide mere dyrenes fantastiske og spændende rejser. Bogen er skrevet af Mike Unwin og smukt illustreret af Jenni Desmond.


En elev fra 4.klasse (som har glemt at skrive sit navn på anmeldelsen;-) har læst bogen og giver den fire stjerner. Eleven fortæller, at det var en meget spændende og lærerig bog.


Bogen kan købes her

4 visninger0 kommentarer

Seneste blogindlæg

Se alle

Comentarios


bottom of page