top of page

Hedvig den tapre


Da de ellers fredelige varulve i Øriget uden varsel gør oprør, sættes Hedvig von Auerbach og hendes Søsterskab på prøve for at redde kongeriget. Hedvig og hendes søstre må handle hurtigt. For varulvene er ikke alene. En ældgammel fjende har rejst sig igen og truer det eneste liv, Hedvig kender til. Samtidig ankommer en ung grevesøn med sin egen dagsorden til klosteret, på jagt efter svar, der vil påvirke Hedvigs og kongerigets skæbne. Men først må Hedvig overvinde sin største frygt. Frygten for det, der slog hendes mor ihjel. Er Hedvig modig nok til at tage kampen op?
Uddrag af bogen

”Træd tilbage,” beordrede han med en dyb, autoritativ stemme, ”en kampplads er ikke et sted for kvinder.” Hedvig skulede arrigt til ham. Hans mænd faldt i linje med ham, og de trådte frem til angreb. Beatrice skævede usikkert til Hedvig, der forsøgte at komme sig over den fremmedes uforskammethed. Så trak hun på skuldrene. Hvis han ville gå op imod en flok varulve kun bevæbnet med et sværd og tre mænd i ryggen, så var det hans eget problem.


Om forfatteren

Frederikke Langemark Dahm-Hansen er født i 1996 og opvokset i en lille landsby på Midtsjælland. Hun begyndte at studere litteraturhistorie på Aarhus Universitet i 2015. Bøger og historiefortælling har haft en stor plads i hendes liv siden barndommen, men fantasygenrens univers er dog der, hvor hun føler sig mest hjemme.


Bogen er en utroligt spændende historie skrevet i fantasygenren.

Den fanger fra start til slut - og man kommer hurtigt til at holde af hovedpersonen Hedvig.

Det lidt kedelige ydre yder ikke helt bogens fortælling retfærdighed og i det hele taget savner vi en illustration eller en spændende skrifttype, der kan vække læserens nysgerrighed. Ved første øjekast kan bogen nemlig forveksles med en roman af ældre dato, hvilket vi finder ærgerligt.

Hedvig er modig og rammer ind i mange pigehjerter, da man kan identificere sig med hende.

Vi giver bogen 4 stjerner.Bogen kan købes her.

3 visninger0 kommentarer

Seneste blogindlæg

Se alle

Commentaires


bottom of page