top of page

W.I.T.C.H.


Dybt i Kandrakars indre er et ganske særligt fængsel, bygget til at holde et ganske særligt væsen indespærret. Men nu står det tomt. Tids-Spøgelset Gorgon er flygtet, og hvis han finder Verdens-Æggets fire Skaller, vil det univers, som Will, Irma, Taranee, Cornelia og Hay Lin kender, ophøre med at eksistere.

Tidsrejser er farlige. Man glemmer nemt, hvem man er, og hvor og hvornår man hører til. Men det er kun én af de farer, der venter, hvis W.I.T.C.H.-pigerne skal løse den opgave, Oraklet har stillet dem – og redde universet. De har ikke råd til at være bange – men hvordan kan man lade være med at blive det, når fjenden altid ligner præcis det, man frygter mest?

W.I.T.C.H.-pigerne må ud på deres to første tidsrejser, først til et sted, hvor Falke-Skallens gåde venter dem, og derefter til en tid og et sted, hvor kun brutal styrke tæller. Eller ... er der mon mere end én måde at være stærk på?Miriam fra 6.klasse har læst og anmeldt bogen. Hun skriver:


Man skulle selv finde ud af, hvem der var hvem. Det var ret sjovt. Ud fra beskrivelserne kunne man se på billedet på forsiden og så regne ud, hvem der eksempelvis var ildheks.
Selvom det er en pigebog, vil jeg også mene, at drenge godt kan læse den.
Der er ingen billeder i bogen, udover når man skifter bog. Det er nemlig fire bøger, der er sat sammen til én stor bog.
Sprog og handling passede godt til min alder, så jeg kan sagtens anbefale andre i 6.klasse at læse den også.
Jeg giver den fire stjerner.

Bogen kan købes her.

6 visninger0 kommentarer

Seneste blogindlæg

Se alle

Comments


bottom of page