top of page

Vudu Vampyr


Vudu Vampyr er en sød vampyr. Og han er kræsen! Han møder Ali og Susi og de leger og konkurrerer. Men kan man stole på en vampyr? 

Nu kan jeg læse en bog helt selv!

Læsebøger på flere trin med en sammenhængende historie og opgaver formet som ordkort, med ordene fra teksten, dominobrikker, ordlege, tjeksider, skriv-med og skriv-selv opgaver.

Læs Lydret er en serie læsepædagogisk bearbejdede lette lydrette bøger med gratis opgaver til den allerførste læsning. Bøgerne er inddelt i trin O, trin 1, trin 2 og trin 3, og de er beregnet til læsekurser, læsebånd og den daglige læseundervisning.

Trin 0

De absolut første sammenhængende læsetekster, en elev magter, når han har lært lydene og skal til at sætte dem sammen til ord og sætninger. Trin O består af lydrette ord og 24 af de 120 almindelige ord. Der er kun enstavelsesord på 1-2 bogstaver og med 1 konsonant i forlyd og udlyd. 1-2 linier pr side.

Trin 1

Består af lydrette ord, 64 af de almindelige ord. Der er kun enstavelsesord på 1-3 bogstaver og med 1 konsonant i forlyd og udlyd. 1-4 linier pr side.

Trin 2

Består af lydrette ord på 2-4 bogstaver, 1-2 stavelser, få ord med 2 konsonanter i for- og udlyd og

e-lyden ( ə ) i udlyd. 85 af de 120 almindelige ord og 2-3 linier pr side

Trin 3

Dette trin har lydrette ord på 1-6 bogstaver, 1-3 stavelser, en- og flerstavelsesord med konsonantklynger i for- og udlyd, betingede udtaler af g, t og d. 120 almindelige ord, 4-5 linier pr side.


Bogen om Vudu Vampyr er en bog på trin 3. På forlagets hjemmeside kan du finde opgaver, der passer til bogen.


Bogen kan købes her.

18 visninger0 kommentarer

Seneste blogindlæg

Se alle

Comentarios


bottom of page