top of page

Vik og det gale forsøgVik, Ulf og Vera skal have natur/teknologi. Det er kedeligt. Deres lærer Mary har nemlig fået stress og er altid sur. Så ingen sjove forsøg. I stedet skal klassen samle skrald på skolen. I uvejr! Alle er gået hjem, da Vik og vennerne er færdige. Så et lille forsøg kan da ikke skade … Men det går galt. Helt galt!


Vik, Ulf og Vera elskede engang, når de i skolen skulle have natur og teknik. De lavede spændende forsøg og havde det sjovt. Nu er deres lærer blevet ramt af stress og hun er altid sur, så nu er faget blevet meget kedeligt. Ingen sjove forsøg. En dag skal klassen i stedet ud og samle skrald, endda i uvejr.

Da de kommer tilbage til skolen, er alle gået hjem. De får lyst til at lave et lille forsøg, det kan jo ikke skade, men det går helt, helt galt.Malthe fra 3.klasse har læst bogen og giver den fem stjerner.


Malthe beskriver;

Den var god, rigtig god

Den var spændende

Den var sjov


Bogen er en del af serien MONSTERVENNER fra forlaget Straarup&Co. En monstersjov serie om tre gode venner, vilde forsøg og gale streger. Der er flere bøger på vej i samme serie.Bogens lix: 11


Bogen kan købes her.

7 visninger0 kommentarer

Seneste blogindlæg

Se alle

Comentários


bottom of page