top of page

Up in flames


The school is burning. “Help!” Carly shouts. That’s the only thing I can hear. The fire and the heat kill all other sounds. “Where are you?” I shout.


Luke was hurt when the school burned. He ran inside to save Carly. So now he’s a hero. But not everything is as it seems. Somebody knows what happened that night. It must not slip out.


Bogen tilhører serien Read, som er en serie letlæsningsbøger på engelsk. Emnerne er især relevante for unge mellem 13 og 17 år. Titlerne i serien er oversættelser af bøger i letlæsningsserien Ung let læst.
Silje fra 5.klasse har læst bogen. Hun skriver:

Bogen handler om to drenge, Luke og Nick, som er bedste venner. Luke og Nick er ikke populære på skolen. For at spille seje, leger de med ild, men skolen er pludselig i brand, og en pige, som hedder Carly, er fanget på skolen. Luke, som er vild med hende, løber ind og redder hende og så han en helt.
Pigen Carly vil finde ud af hvem der satte ild til skolen og det gør hun skam til sidst. Det ender med, at Nick afslører Luke med en video, som han viser til alle og nu er Luke ikke en helt mere.
Jeg synes, at den er god og spændende. Den minder meget om DR Ultra’ s film “Skyldig”. Den er meget god og man har nemt ved at leve sig ind i historien og det er en overskuelig bog at læse. Teksten i historien passer godt til 5.-9. klasse. Det kunne være fedt, hvis historien lidt længere måske.
Jeg giver den 4,5 Stjerner.

Bogen kan købes her.

4 visninger0 kommentarer

Seneste blogindlæg

Se alle

Comments


bottom of page