top of page

Untitled


Sød serie om Ebbe og hans kammerater, der møder daglige udfordringer efter skoletid i skolens SFO. Der er tanker om liv og død, da de finder en lille fugl, som de nænsomt begraver. Der er rollespil i skoven med pigerne mod drengene, tanker omkring mod i den lokale svømmehal, hvor en høj rutsjebane er noget af en udfordring og tanker omkring opførsel og kammeratskab. Og så er der selvfølgelig det med kæresterne....Lili fra 2.klasse har læst bogen. Hun siger:Bogen handler om Ebbe, der er i SFO. De skal en tur i vandland og det glæder han sig til.
De snakker om en ny rutsjebane, der er kommet og om de tør prøve den.
Ebbe vil gerne være sej, men han er ret nervøs. De driller hinanden, fordi de ikke tør rutsje. De bliver enige om, at sammen tør de godt. Da de har prøvet den, bliver de enige om, at det slet ikke var så vildt.
Det er en rigtig god bog. Handlingen er spændende og jeg har også selv prøvet at stå ved sådan en rutsjebane, der var så stor, at jeg ikke bare lige turde prøve den. De er ikke så gode ved hinanden, men til sidst hjælper de hinanden og prøver den.
Jeg giver den fem stjerner.


Bogen kan købes her.

4 visninger0 kommentarer

Seneste blogindlæg

Se alle

Comments


bottom of page