top of page

Min farfar er høvding i Ghana


Forlaget Elysion har udgivet denne bog om et par danske børn i Ghana. De skriver:

Bog om et par danske børn med afrikanske rødder og et besøg i Ghana i Afrika hos deres afrikanske rødder. Faderen i familien kommer fra Ghana og har stadig sin familie i landet, blandt andet sin far, der er høvding i en landsby. Det er ret sejt for de to børn, og de er meget optaget af besøget under de fremmede himmelstrøg og den fremmedartede kultur. Jim Højberg er en stor fortæller, og man mærker hans fortælleglæde i historien om familien, der rejste til Afrika for at møde en fremmed og spændende kultur. Bogen er i A5 format. Bøgerne foregår i Afrika. Serien har et lavt lixtal på 17.


Denne bog åbner op for et indblik i en verden på et helt andet kontinent. Vi får lov at læse om en hverdag i det afrikanske land, Ghana.

Vi følger børnene Sigli og Pumaja, som skal ned og besøge deres farfar i Ghana. De går fra en almindelig dansk hverdag til en meget anderledes slags under fremmede himmelstrøg.

Der er nogle fine illustrationer i bogen, som er med til at understøtte forståelsen for alt det, der er anderledes. Bogen er velskrevet og spændende og giver mulighed for at kigge ind i en verden, man ellers ikke møder så ofte.


Vi giver bogen fem stjerner.


Bogen kan købes her.

18 visninger0 kommentarer

Seneste blogindlæg

Se alle

Comments


bottom of page