top of page

Under den hviskende dør


Wallace Price er ikke tilfreds. Overhovedet ikke. Han har lige fundet ud af, at han er død. Det er yderst ubelejligt, for han har noget meget vigtigt arbejde, der ikke kan vente. Og hvorfor er der ingen, der sørger over ham ved hans begravelse?


Mens Wallace forsøger at forlige sig med tanken om sin egen død, går det langsomt op for ham, at han forsømte at leve livet, mens han havde muligheden. Men måske er døden kun begyndelsen?Dana fra 8.klasse har læst bogen.

Hun skriver:

Wallace Price har aldrig været særlig sød.

Faktisk har han aldrig gået op i andet end sit firma. Så da han pludselig dør har han hverken kone, børn eller venner. Alle der er tilbage som vidste hvem han var kunne ikke lide ham. Derfor møder der også kun fem mennesker op til hans begravelse. Men Wallace er også til begravelsen. Han ved bare ikke at han er død. Han prøver at få folkene i kirken til at høre på ham, men de ved ikke at han er der.

Men da Mei som godt kan se ham tager ham med til Hugo går det langsomt op for ham at han er død. Men mens han opdager at han er død, opdager han også at han ikke levede livet da han havde det.


Under den hviskende dør er en sød fortælling om kærlighed, venskab og at få en chance til


Min mening:

Jeg synes at det er en mega god bog som man næsten ikke kan lægge fra sig når først man er gået i gang med den.
Den har nogle fine budskaber.
Jeg giver den fem stjerner.


Bogen kan købes her.


4 visninger0 kommentarer

Seneste blogindlæg

Se alle

Fake news

Comments


bottom of page