top of page

Ulf og den fæle lugt af lig


Ingen ved, at Ulf er varulv. Selv ikke hans bedste ven Vik. En dag starter smukke Vera i klassen. Alle er vilde med hende. Bare ikke Ulf. Han synes, hun lugter fælt. Af lig og lusk. Men værre er det, at hun vil stjæle Vik. Nu er det op til varulven Ulf at redde sin bedste ven.


Ingen må vide, at Ulf er en varulv. Slet ikke hans bedste ven Vik. En dag kommer en ny pige i klassen, smukke Vera. Alle er vilde med hende, bare ikke Ulf. Han synes, at hun lugter af lig. Det synes Vik åbenbart ikke, for han er ved at blive lidt for gode venner med Vera, og han synes pludselig at Ulf driller og er ond. Da Ulf kommer hjem fra skole vil mor og far tale med ham. De fortæller, at der er flyttet vampyrer til byen. Ulf kan nu regne ud at Vera er vampyr. Han må redde sin ven, Vik!Sophie fra 3.klasse har læst bogen og giver den 4,5 stjerner.


Sophie beskriver:

Den er god

Den er let at læse

Den er spændende


Bogen er en del af serien MONSTERVENNER fra forlaget Straarup&Co. En monstersjov serie om tre gode venner, vilde forsøg og gale streger. Der er flere bøger på vej i samme serie.


Bogens lix: 11


Bogen kan købes her.

15 visninger0 kommentarer

Seneste blogindlæg

Se alle

Comments


bottom of page