top of page

The Race

Opdateret: 3. jun. 2019


Jack is in enough trouble. He steals and drives too fast. He shouldn’t go to the race. But Sophie is coming. What if the cops show up too?


Hip English er en serie af engelske letlæsningsbøger til unge. Bøgerne fokuserer på venskab, kærlighed og andre temaer, der optager målgruppen.I The Race følger vi Jack, hans ven Kevin og pigen Sophie, som Jack er vild med. Vi læser om Jack og Kevins interesse for hurtige biler og ulovlige gaderæs, deres tyveri af en scooter og deres fascination af piger og deres kroppe.
Asbjørn fra 6.klasse har læst bogen og skriver:


I løbet af bogens 75 sider sker der ikke ret meget. Drengene er i fitness, de møder Sophie, Jack tænker på Sophies gode røv og Jack og Kevin aftaler, at de skal til ulovligt gaderæs. Jack og Sophie flygter ... og kysser.
Min vurdering The Race er en virkelig kedelig bog. Der sker alt for lidt i forhold til bogens længde på 75 sider. Sproget er for let, personerne bander for meget. Det er som om, forfatteren prøver på at være sej med de 13-årige, men det virker desværre slet ikke.
Jeg vil anbefale bogen til læsere, der er let-øvede i forhold til at læse på engelsk. Men emnerne, bogen beskriver, henvender sig mere til læsere på 16 år og operer. Det synes jeg ikke helt, hænger sammen.
Jeg giver bogen 1 stjerne.


Bogen kan købes her.

9 visninger0 kommentarer

Seneste blogindlæg

Se alle

Comments


bottom of page