top of page

Skolen med magiske dyr


Øster Skole ligner umiddelbart en helt almindelig skole. Men i en af klasserne foregår der noget mystisk... En mærkelig mand kommer med magiske dyr til nogle af eleverne. Et magisk dyr som kan læse tanker, tale og hjælpe dem, der er i nød. Og en dag, hvor en mørk skikkelse lister rundt på skolen om natten, er dyrene på pletten. Vil det lykkes dyrene, at finde den hemmelige skikkelse, og hvad sker der, hvis nogen udenfor klassen opdager de magiske dyr? 

Første bind i en sjov, spændende og magisk serie. Med illustrationer, korte sætninger og korte kapitler er bøgerne til at gå til for de første læsere - eller som spændende højtlæsning.


Bogen handler om en skole, hvor der er en klasse, som har magiske dyr. Ingen andre aner noget om de magiske dyr, og må ikke vide noget om dem.

Men en dag kommer Ida til at fortælle sin bedste veninde om dem, så hun også vil have et. Oven i alt det drama, graves der huller på skolens område hver nat.

En aften holder klassekammeraterne filmaften, hvor de vælger at snige sig hen på skolen om natten og finde ud af hvem, der graver hullerne...


Hvem der graver hullerne,må I selv finde ud af :)


Jeg synes, bogen er god og spændende pga. alle mysterierne.

Den kan helt klart anbefales at læse.

Jeg synes, den er let at læse og jeg brugte ca. tre timer om at læse bogen.

Der var også nogle billeder deri, som passede godt til handlingen.

Jeg giver den 4 ud af 5 stjerner.

-Signe 6. klasse


Bogen kan købes her.

7 visninger0 kommentarer

Seneste blogindlæg

Se alle

Comentarios


bottom of page