top of page

Så meget kærlighed kan ikke dø


Lea og Noa har været bedste venner altid. Men det er de ikke længere. Nu hader Lea Noa. For hvilken bedste ven siger, at ens mor skal dø? Og Lea ved bare, at så længe hun hader Noa, kommer mor ikke til at dø.

“Så meget kærlighed kan ikke dø” er en bog om sorg over at miste sin mor. Men det er også en bog om trøst. Og en bog om livet og venskab og om den kærlighed, som aldrig kan dø.

Bogen, der henvender sig til 9-12 årige, er oprindeligt skrevet af den svenske forfatter Moni Nilsson og illustreret af Joanna Hellgren. Bogen er oversat til dansk af Lisette Agerbo Holm. Signe fra 6.klasse har læst bogen.

Hun skriver:

"Jeg synes, bogen var rigtig spændende, fordi den var meget virkelig.

Jeg syntes, den var en lille smule rørende netop pga. den var så realistisk.

Det tog mig under to timer at læse den.

Jeg synes personligt, at den var forholdsvis nem at læse.

Jeg kan 100% anbefale den.

De billeder, der var i bogen, passede rigtigt godt sammen med handlingen.


Jeg giver den fem ud af fem stjerner.

Hvis jeg kunne give den mere end fem stjerner, havde jeg gjort det."Bogen kan købes her.

20 visninger0 kommentarer

Seneste blogindlæg

Se alle

Comments


bottom of page