top of page

R.I.P. Vampyrjægernes klub


Det er sommerferie, og mod sin vilje får Rasmus besøg af sin fætter Philip. Samtidig bliver den lokale kirkegård udsat for hærværk. Har det noget at gøre med den romadreng, som Rasmus har mødt? Snart løber Rasmus og Philip ind i den hætteklædte djævel … Og fundet af en gammel dagbog afslører, at der ligger en vampyr begravet et hemmeligt sted på kirkegården …


Du kan læse vores anmeldelse af tredje bind i bogen her.Mille fra 6.klasse har læst bogen. Hun siger:

"I starten syntes jeg ikke, den var så spændende - for der gik lang tid, før den virkelige handling gik i gang. Vampyrerne blev introduceret lidt for sent efter min smag.
Til sidst i bogen bliver den rigtig spændende.
Jeg vil rigtig gerne læse de næste to bind i bogen.
Jeg vil klart anbefale bogen til børn i 3.-4.klasse.
Jeg giver den 3 stjerner."

Bogen kan købes her.

10 visninger0 kommentarer

Seneste blogindlæg

Se alle

Comments


bottom of page