top of page

R.I.P. Vampyrens kød og blod

Opdateret: 11. jan. 2019

Asbjørn fra 5.-6.b overtager bloggen med dette indlæg. Han er nemlig super sej og har lavet en gennemarbejdet anmeldelse helt på egen hånd.

"De levende døde har indtaget byen. Zombie-vampyrerne vandrer mod godset. Rasmus og Philip er mislykkedes med at sætte en stopper for dem. Og baronen har spærret Isabella og Božidar inde i godsets fangekælder. Nu starter et kapløb med tiden, og der venter vores venner flere overraskelser … inden vampyrjægernes klub til sidst står ansigt til ansigt med den onde selv."


Det vrimler med zombie-vampyrer, splat og spænding allerede på første side i den tredje bog i serien "R.I.P." af Lasse Bo Andersen.

I Vampyrens kød og blod følger vi de fire hovedpersoner Philip, Rasmus, Isabella og Bozidar i deres hæsblæsende kamp mod den skrækindjagende vampyr "slotsherren".


I løbet af bogens 92 sider gennemgår de fire helte en dag med utallige drab på ulækre zombien-vampyrer, møder med tusindvis af klamme kloakrotter og en dramatisk afslutning, der bl.a. involverer en vampyrtjener ved navn Leif.
De fire helte

Serien R.I.P. handler om de fire børn, Philip, Rasmus, Isabella og Bozidar, der tilsammen udgør vampyrjægerklubben "R.I.P.

Børnene klarer de mest usandsynlige og drabelige udfordringer ved hjælp af klogskab, mod og sammenhold.


Min anbefaling

Jeg vil anbefale bogen til alle, der kan lide zombien-historier og overdrevet splat. Jeg synes helt sikkert, man skal læse hele serien, da det er spændende at følge de fire hovedpersoner fra begyndelsen.


Min vurdering

Det er en god og middelspændende bog. Man kan leve sig godt ind i handlingen på grund af de mange tillægsord og illustrationer.

Jeg giver bogen 3 ud af 5 stjerner.


Bøgerne kan købes her.


31 visninger0 kommentarer

Seneste blogindlæg

Se alle

コメント


bottom of page