top of page

R.I.P. Den forsvundne vampyr


Rasmus, Isabella og Philip opdager, at baronen på godset udfører mystiske besværgelser. Og de finder ud af, hvor vampyrens hemmelige grav ligger. Isabellas ven Leif fortæller dem mere om indholdet i den gamle dagbog. Flere skræmmende hemmeligheder bliver afsløret … og pludselig forsvinder vampyren fra sin grav. Er den døde vågnet? Og har romadrengen Božidar en finger med i spillet?


Signe fra 6.klasse har læst og anmeldt bogen. Hun skriver:


Jeg synes, bogen var god og rigtig spændende. Jeg syntes dog, den var lidt for let til mig. Alligevel blev jeg grebet af den. Den kan helt klart anbefales, men måske til børn i 4. klasse.
Det tog mig under to timer at læse den.
Det var meget få billeder i bogen. De billeder der var, var kun ved de nye kapitler.
Jeg skal helt klart læse de to andre bøger i denne serie.
Jeg giver den 4 ud af 5 stjerner, fordi jeg meget hurtigt blev grebet af den.

Bogen kan købes her.

13 visninger0 kommentarer

Seneste blogindlæg

Se alle

Comments


bottom of page