top of page

Papegøjer


Papegøjer er flotte fugle. De er kendt for deres mange farver. Nogle af dem kan lære at sige enkelte ord. Læs mere om papegøjer her i bogen.


Lettal 16


Bogen tilhører serien Fakta 2. Der findes frit tilgængelige opgaver til bogen på www.turbine-undervisning.dk.Forlaget Turbine skriver:

I naturen lever papegøjerne i små flokke i skole og på steder, hvor der er mange træer. De er kendt for deres mange farver, men deres flotte fjer er også grunden til, at mange af dem bliver fanget og solgt. Læs om nogle af de forskellige arter, hvad de spiser, og hvor mange unger de får - og se flotte billeder af de smukke fugle.


Bogen er udstyret med indholdsfortegnelse, stikordsregister, faktabokse, litteraturhenvisninger - alt, hvad der kendetegner en rigtig fagbog.


Vi bruger ofte bøgerne i Fakta serien på skolen, når vi i danskundervisningen har forløb om faglig læsning. Det er genialt at kunne ramme børnene både på læseniveau og på interesser. Der er skrevet rigtig mange bøger i serien, hvilket gør det varieret og let at finde noget til alle børn.

Den fine inddeling i niveau 1, 2, 3, og 4 er med til at gøre det synligt for eleverne, hvilke bøger, der passer til deres niveau. De vil derfor også sagtens kunne låne bøgerne med hjem på egen hånd.


Vi giver bogen fem stjerner.


Bogen kan købes her.

10 visninger0 kommentarer

Seneste blogindlæg

Se alle

Comments


bottom of page