top of page

Milles nye ven


”Hvad hedder du?” spurgte drengen. ”Jeg hedder Mille,” svarede Mille. ”Kan man hedde det?” spurgte han. ”Ja,” sagde Mille. ”Okay,” sagde drengen, ”jeg hedder Mikkel.” ”Det ved jeg da godt,” svarede Mille, ”for vi går i samme klasse, og i øvrigt skal vi bage pizza sammen i dag.”


“Milles nye ven” er den første bog i en ny serie om pigen Mille. Bogen er velegnet til højtlæsning for mindre børn eller til selvlæsning børn i alderen 6-9 år. Der indgår små, børnevenlige madopskrifter som en del af fortællingen.Bogen her er skrevet at tv-kok Anne Hjernøe. Det skinner igennem, da man udover en sød historie også får en opskrift på pizza og en kærlig fortælling med mad som omdrejningspunkt.

Mille vil helst ikke i skole, da hendes bedste veninde Sofia ikke kommer hele ugen. Mille og Mikkel bliver gode venner og laver planer om at bage pizza sammen. De leger sammen, indretter træhus og kigger på nyfødte killinger. Sofia kommer tilbage i skole og føler sig lidt udenfor, nu hvor Mille leger så godt med Mikkel.

Heldigvis kan man godt have flere bedste venner.Bogen kan købes her.


2 visninger0 kommentarer

Seneste blogindlæg

Se alle

Comentarios


bottom of page