top of page

Mig og min nye nabo


Forlaget Elysion skriver:

Sød serie for piger om pigen Gry, der flytter med sin familie fra byen ud på landet, hvor hun oplever landlivets glæder med husdyr, dyreunger, indretning af nyt værelse og nye veninder. Velegnet til piger i indskolingen. Hver bog indeholder en samlet historie og kan læses hver for sig.


Bogen har lix 14.
Lili fra 2.klasse har læst bogen. Hun siger:


Bogen handler om et hus, der er til salg. Det er Grys nabohus. En dag flytter der en dreng ind. Han hedder Pelle og er hendes nye nabo. Han har høns og kan godt lide at spille fodbold.
Det er en god bog og jeg kan godt anbefale andre at læse den.
I starten er den lidt uhyggelig, og det kan jeg godt lide.
Jeg giver den fire stjerner.

Bogen kan købes her.

6 visninger0 kommentarer

Seneste blogindlæg

Se alle

Comments


bottom of page