top of page

Melinoe


Melinoe #1: Tæl til 0

”Er du bange?” ”Nej,” tøver Laura. Men det er hun. Hun bryder sig ikke om at sove på farfar og farmors gård. Den ligger midt ude på landet med en stor skov tæt på. Om aftenen bliver der helt mørkt og stille. Alt for mørkt og stille. Hun kan bedst lide stedet om dagen når solen skinner og de kan plukke skovjordbær nede i farmors have. ”Så bevis det, kylling. Jeg slukker lyset og tæller.”

Laura og Clara er på besøg hos Lauras bedsteforældre. Om aftenen skal de sove i værelset på loftet ... men de er ikke alene. Noget holder øje med dem i mørket. Noget stort. Og da pigerne afprøver en gammel spøgelseshistorie, vækker de ondskaben fra sin dvale.

Tæl til 0 ... hvis du tør.Melinoe #2: Prisen for et venskab

Hvor meget er din bedste ven værd? Tja, du spørger den helt rigtige . For min ven, Viktor, var prisen helt præcis 1350 kroner ... prisen på de nye superseje sneakers – dem alle ville have.

Viktor og Philip er bedste venner. Det er i hvert fald hvad Philip tror. Men en dag møder de en sær fremmed som giver drengene et tilbud de ikke kan afslå: muligheden for at få et ønske opfyldt. Alt hvad de skal gøre er at give afkald på et minde. Et de aldrig vil huske at de har haft. Noget helt og aldeles ubetydeligt.

Men hvad der først virker ubetydeligt, kan pludselig blive meget vigtigt.Melinoe #3: Spil - eller dø

Jeppes højeste ønske er at få en invitation til spillet Play – Or Die. Det nye spil som alle de seje spiller i skolen. Eneste problem? Kun de seje inviteres til at spille med. Og Jeppe er alt andet end sej. Men nogen eller noget hører Jeppes ønske – og opfylder det. Jeppe bliver hidkaldt til Play – Or Die og ender midt i sit livs spil. Bogstavelig talt.

Spil – eller dø. Hvad vælger du?

Disse tre bøger er gyserfortællinger på et højt plan. Historierne drejer virkeligheden 180 grader og sætter i den grad gang i tankerne hos læseren.

Ville du eksempelvis sælge alle minderne om din bedste ven, hvis prisen var god nok? Ville du turde tælle til nul, hvis du vidste, at det kunne bringe en ondskab til live?

Ville du spille et spil, der kunne koste dig livet?


Vi er vilde med disse tre bøger og bringer snarest en anmeldelse fra elever, der har læst dem.


Bøgerne kan købes her.

5 visninger0 kommentarer

Seneste blogindlæg

Se alle

Comments


bottom of page