top of page

Lilja og den stjålne magiHvad er Perleponés, hvem er Skolde og de flittige gnomer? Det kan du finde ud af, hvis du læser denne søde bog fra Forlaget Turbine, som har udgivet bogen, Lilja og den stjålne magi. Den henvender sig fra 3.-4.klassetrin og op.


Lilja og den stjålne magi er en eventyrlig historie om øen Perleponés, hvor Lilja bor sammen med feerne, venlige spøgelser, havfruer og flittige gnomer. Alle på øen lever af at dyrke og sælge de dyrebare perlemorsblomster, som kun kan vokse netop her. Livet på øen er præget af glæde og harmoni. Men en dag kommer der gæster til øen og pludselig begynder alt at gå galt …

Viola Gazan er i dag 16 år og går i gymnasiet i Berlin, hvor hun bor sammen med sin familie. Viola Gazan har skrevet siden, hun begyndte i skole. Som tolvårig skrev hun fanfiction på engelsk, hvilket blev læst af omkring 800.000. I en alder af 16 år er hun allerede en verdensborger, der har gået i skole i både Australien og Argentina, og nu i Berlin.

Historien om Lilja og feerne er blevet skrevet i samarbejde med mormor, Janne Hejgaard, for flere år siden. Janne Hejgaard har skrevet bøger hele sit voksne liv og har en lang række udgivelser bag sig.

Nu har mormor og barnebarn pudset historien af og fået tilsat fine illustrationer af Bodil Bang Heinemeier, så alle andre kan følge med til Perleponés og oplever magien sammen med Lilja.


Amalie fra 4.Klasse har netop afsluttet bogen.

“Jeg har læst bogen, og min vurdering er, at det er en god bog. Den er fyldt med fantasi og en meget god handling. Jeg læse to kapitler om ugen i min sommerferie. Den var let at læse, men der var også nogle specielle ord som “gnomer” og navnet “Skolde”. Der var ikke så mange billeder, men dem det var, passede fint til handlingen. De var flot tegnet, men de var sorte og hvide, så de manglede lidt farver efter min mening! Jeg kan helt klart anbefale andre at læse bogen. Jeg vil give den 3 stjerner ud af 5.”


- Amalie M. 4.klasse


Bogen kan købes her.

8 visninger0 kommentarer

Seneste blogindlæg

Se alle

Comentários


bottom of page