top of page

Løvinden


Løvinden er 15-årige Cecilies debutbog. Det er en fantasy-bog om venskab og kærlighed. Om at finde sig selv, og holde fast i det vigtigste der findes: familie og venner.

Bogen er udgivet af Forlaget Evig.

Bogen har lixtal 24 og anbefales til læsere fra 12 år og op.


Bagsidetekst:

Leona, på 14 år, lever ubekymret i en lille landsby sammen med hendes forældre og venner. En dag angribes landsbyen og det vender op og ned på Leonas liv og alt hvad hun troede på. Leona er en chatie, halvt menneske, halv kat. Hendes bedste ven, Nor, er en hundt, halvt menneske og halv ulv. Hvad de ikke ved, er at de begge besidder ufattelige kræfter, som blot venter på at blive vækket. Disse kræfter får de brug for på deres rejse, hvor de blandt andet møder hekse og elvere. De bliver også draget ind i den 1000 år lange krig mellem chatier og hundtere, hvor de tvinges til at gå i krig mod hinanden. Vil det stærke bånd mellem Leona og Nor være nok til at redde dem begge og stoppe krigen?Mille fra 6.klasse har læst bogen. Hun siger:

"Det er første gang, at jeg har læst en fantasy bog, der har interesseret mig. Normalt er jeg ikke til bøger i den genre, men den her er virkelig god.
Hovedpersonen er stærk og giver ikke op. Hvis der er noget, hun gerne vil, så gør hun det. Hun vil gøre alt for venner og familie.
Jeg blev helt fanget af bogen og læste mere, end jeg plejer hver dag.
Forsiden af bogen er flot at kigge på - og jeg kan især godt lide den løvinde, man kan se i skyerne.
Jeg synes, forfatteren er vildt sej, fordi hun allerede har skrevet og udgivet så god en bog, når hun er så ung.
Jeg vil klart anbefale andre at læse bogen. Den skal have fem store stjerner."

Bogen kan købes her.

138 visninger0 kommentarer

Seneste blogindlæg

Se alle

Comments


bottom of page