top of page

Karl og mobbepolitiet


Forlaget skriver:


Karl og Mobbepolitiet er en historie om drilleri, fantasi og misforståelser.

Karl flytter med mor og far til et nyt hus. Han glæder sig til at lege i haven, men bliver hele tiden drillet af Barbara, som bor i huset ved siden af. ”Du kan jo bare ringe til Mobbepolitiet”, griner hun. En dag er det lige hvad Karl gør, og så rykker Mobbepolitiet ud. Hvad sker der nu? Kommer Barbara i Mobbefængsel, eller lykkes det Karl og Barbara at få afblæst mobbealarmen?   

Karl og Mobbepolitiet er en børnebog for 3-8 årige, som med humor, spænding og smukke illustrationer både underholder og kan danne grundlag for gode snakke om drilleri, mobning, misforståelser og mor og far, som ikke altid hører efter.


Karl og mobbepolitiet er en børnebog om drilleri og mobning.

Bogen er velegnet til oplæsning og samtaleemner i indskolingen. Kommunikationen kan være svær især for børn, og denne bog danner et godt grundlag for nogle gode snakke om drillerier, mobning og misforståelser.


I bogen møder vi Karl hans mor og far. De er lige flyttet ind i deres nye hus. I huset ved siden af bor der en pige der hedder Barbara. Karl elsker at lege ude i den nye have, men bliver hele tiden drillet af Barbara. Karl siger til Barbara, at hun skal stoppe med at drille, men så siger hun ”du kan da bare ringe til mobbepolitiet”.

En dag ringer Karl så til mobbepolitiet, og Inspektør Skrap, Lange og Kramme gør klar til at fange Barbara. Det lykkedes, men Karl stopper dem, da han kan se at Barbara græder og er bange. Karl hjælper hende og Barbara siger ”TAK”, og ”undskyld”. ”Jeg kedede mig bare og ville så gerne lege.”


Jeg læste bogen for min 1. klasse, men inden da kiggede vi først på de flotte illustrationer. De gav hurtig eleverne en god forforståelse for, hvad bogen handlede om.

Som dansklærer i indskolingen vil med glæde gøre brug af denne bog igen.

Charlotte Møller Karlshøj


Bogen kan købes her.

10 visninger0 kommentarer

Seneste blogindlæg

Se alle

コメント


bottom of page