top of page

Jordens uhyggeligste væsner


Advarsel! Frygtindgydende læsning! Over hele jorden findes beretninger om spøgelser, bæster og rædselsfulde monstre. Men er det bare sandt eller fantasi? Tør du møde Jordens uhyggeligste væsner?


“Jordens uhyggeligste væsner” er en del af WOW-serien, der henvender sig til alle nysgerrige børn i alderen 8-12 år. WOW-serien består af en række børnebøger med sjove facts, flotte illustrationer og masser af vild viden om vores verden. 


Her får du en spændende og uhyggelig bog, som handler om Jordens mest uhyggelige væsner! Lige noget for de seje drenge!

Man kan læse om den gådefulde Sfinks fra Grækenland, der ikke lukkede folk forbi, medmindre de kunne løse en gåde! Hvis ikke, så blev de flået i stykker og spist af Sfinksen.

Eller læs om spøgelsesskibet, Den flyvende hollænder, som vogtede ved Afrikas sydlige kyst! Ja, denne børnebog er altså ikke for tøsedrenge!

Den vil nok passe godt fra 3.-4.klasse og op efter, men den husk nu på, at den er lidt uhyggelig! Billederne er også dystre og passer til spændingen i bogen.

Bogen er en del af en bogserie fra Forlaget Straarup&co.


Peter fra 3.klasse har læst den, og han synes at den er rigtig spændende! Han kan godt lide, når det bliver lidt uhyggeligt. Han giver den 5 spændende stjerner. Han synes, at det er godt, at der er et verdenskort på første side, så han kan se hvor alle de uhyggelige væsner befinder sig i verden.

Der er heldigvis ikke nogen i Danmark!

Bogen kan købes her.

6 visninger0 kommentarer

Seneste blogindlæg

Se alle

Primater

Kawaii

Bjørne

bottom of page