top of page

Gustav og raketbroderskabetForlaget Eudor har udgivet denne spændende og lidt uhyggelige serie, Gustav og raketbroderskabet.

Det her er første bog ud af en serie på i alt 10 bøger.


Gustav og Raketbroderskabet har en plan: De vil sende et barn fra Grødby ud i verdensrummet. Men en nat kommer verdensrummet til Grødby: Et meteor styrter ned bag Sønderskoven, uhyggelige fremmede flytter ind overfor Gustavs hus og en ny pige starter i hans klasse. Et tilfælde? Eller…

Langsomt bliver børnene klar over, at noget er kommet til Grødby, at det betyder problemer og at livet i Grødby aldrig mere bliver som før. Der venter 10 bind, hvor Gustav og hans venner får mere end nok at gøre med at redde deres by mod farer, de aldrig havde forestillet sig i deres vildeste fantasi.


“Gustav og Raketbroderskabet” retter fokus mod spændende emner som rumfart, teknik og liv på andre planeter. Det kombineres med aktivitetssider, hvor børnene får brugbare fakta om raketter, droner, robotter og mange andre spændende ting fra videnskabens verden og anvisninger på, hvordan man selv går i gang.


Bogen har cool tegninger, som appelerer til de seje børn fra 2.klasse og opefter.


Hør hvad Christoffer fra 2.klasse mener om bogen.


Bogen kan købes her.

9 visninger0 kommentarer

Seneste blogindlæg

Se alle

Comments


bottom of page