top of page

Grydeklar

Opdateret: 14. jan. 2020


Grydeklar er en samling gakkede, bizarre og platte historier, der kalder på grin. Hør historier om verdens kedeligste dreng, pigen, der fandt en statsminister i baghaven og forklaringen på, hvorfor man i virkeligheden prutter.

Godnathistorier med grinegaranti fortalt af nogle af Danmarks sjoveste forfattere:


Bogen henvender sig til børn fra ca. 6 år og opefter.


Da Jonathan på 6 år blev præsenteret for denne bog, sagde han, at det da var en skør børnesuppe, der var billede af på forsiden. Og vendingen "grydeklar" satte også tanker i gang, for skal man virkelig i en gryde, når man skal sove?

Da vi så slog op på den første historie "Drengen med verdens største røv", grinede vi begge af titlen. "Sådan plejer voksne ikke at sige, mor", hikstede han af grin.

Og historierne er da heller ikke, som godnathistorier er flest. De er nemlig fulde af humor, skæve personligheder og fjollede voksne.

Bogen indeholder også titler som "Den blegeste bangebuks", "Pigen, der var et dumt svin", "Derfor prutter man" og "Metalmund og Ostepops".


Bogen er et herligt afbræk i alt det korrekte og forsigtige.

Man skal dog som forælder være klar på at forklare de sværeste begreber, så barnet ikke står alene med hovedet fyldt af spørgsmål lige inden sengetid :)


Jonathan giver bogen fem store stjerner.


Bogen kan købes her.

23 visninger0 kommentarer

Seneste blogindlæg

Se alle

Comentários


bottom of page