top of page

Gangsta


Jonas er træt af være gangsta. Han gider ikke mere. Men han og hans to venner skylder penge til en bande. De skal betale 20.000 kroner. NU! Hvordan skal de skaffe dem?

Hip er en serie af letlæste bøger til unge, hvor der er fokus på venskab, kærlighed og andre temaer, som optager målgruppen. Serien er inddelt i tre sværhedsgrader. “Gangsta” er en Hip 10-bog. 


Hvis man går i 8.klasse og har læsevanskeligheder er denne bog lige det, der mangler på ethvert skolebibliotek. Det er nemlig ikke særlig sjovt at skulle læse almindelige letlæsningsbøger om emner for helt små børn, når man er kommet i udskolingen. Denne bog er skrevet i et letlæst sprog, men handler samtidig om et tungt emne, der vil interessere mange unge mennesker.

Hovedpersonen Jonas er kommet ud i et hashmisbrug og er endt med at skylde 20.000kr væk sammen med sine to kammerater. Hans forældre er ikke nærværende og har sket ikke registreret, hvor svært han har det.

Da han skal til at begå røveri, stopper han heldigvis sig selv - med hjælp fra hans crush i klassen - og han beder sine forældre om hjælp.


Vi giver bogen vores varmeste anbefalinger.


Bogen kan købes her.

8 visninger0 kommentarer

Seneste blogindlæg

Se alle

Comments


bottom of page