top of page

Fortnite - Den ultimative guidebog


Dette er den eneste guide, du behøver for at BYGGE, OVERLEVE og til slut vinde VICTORY ROYALE i Fortnite Battle Royale! Få al den vigtigste info – fra BASALE SPILLETRICKS til EKSPERTTIPS. Derudover er der en Save the World-guide som bonus.

Lær de VIGTIGSTE K AMPTRICKS, find ud af, hvad der er de BEDSTE VÅBEN, og byg de FARLIGSTE FÆLDER og de mest ROBUSTE BYGNINGER. Denne ultimative guide er smækfuld af livsvigtig info og alle de tips og tricks, du skal bruge for at blive DEN SIDSTE, DER ER TILBAGE!Aleksander fra 6.klasse har læst bogen. Han skriver:

I denne bog lærer du de vigtigste kamptricks, finder ud af, hvad der er de bedste våben, og hvordan man bygger de farligste fælder og de mest robuste bygninger. Denne ultimative guide er smækfuld af livsvigtig info og alle de tips og tricks, du skal bruge for at blive DEN SIDSTE, DER ER TILBAGE!
Jeg synes, at bogen er meget godt skrevet til nybegyndere. Men selvom man selv har spillet spillet i over et helt år, lærer man stadigvæk lidt tips og tricks.
Jeg synes også, at layoutet af bogen indeni er rigtig godt lavet. Jeg synes også, det er fedt, at der bagi er så man kan skrive sit navn, og hvor mange gange man har vundet osv. Generelt er den meget godt lavet.
Der står cirka alt, hvad man skal vide for at kunne spille fortnite. Så jeg synes, det er acceptabelt, at den hedder hvad den hedder. Jeg anbefaler gerne bogen.
Jeg giver bogen fem stjerner.

Bogen kan købes her.

12 visninger0 kommentarer

Seneste blogindlæg

Se alle

Commentaires


bottom of page