top of page

Fodspor i sne


Olivia på 13 er lammet af angst. Hun har ikke været i skole eller bare udenfor i næsten et halvt år. Situationen bliver slet ikke bedre, da Olivias mormor dør meget pludseligt. Hun var den eneste, der rigtig forstod, hvad Olivia havde brug for. Morfaren flytter midlertidig ind hos Olivia og hendes familie. Han og Olivia sidder hjemme sammen hver dag, og langsomt begynder de at udvikle et tæt forhold. Olivias morfar ved nemlig meget mere om, hvordan hun har det, end hun troede.


Før Olivia ved af det, ligger hende og morfar ude i haven og laver sneengle og går op til bageren efter linser. De vover sig endda helt op til skolen, men de sørger for at være der, mens alle har time, så der ikke er nogen, der ser dem. De fortæller heller ikke Olivias forældre om deres små udflugter, fordi så tror de bare, hun kan alt muligt. Og Olivia er bange for, at de så vil presse til mere, end hun er klar til. Men med morfars hjælp kæmper Olivia sig langsomt fri af angstens lænker.   

Jeg synes, at bogen er meget god og spændende pga. at den var “realistisk skønlitteratur “ som jeg personligt er meget fan af. Jeg kan helt klart anbefale at læse den, da den er mega god og ”virkelig” fordi den handler om en pige med angst. Jeg synes selv at den måske var lidt for let at læse for mig.
Jeg vil helt klart give den 5 ud af 5 stjerner.

-Signe 6.klasse


Bogen kan købes her.

6 visninger0 kommentarer

Seneste blogindlæg

Se alle

コメント


bottom of page