top of page

Flora og havdyret og Rose & lejrturen


Forfatteren Nina Sahl, har lavet en række meget fine børnebøger. De er udgivet af Forlaget Auctoris. Vi har her på bloggen kigget på et par stykker af dem, Rose & lejrturen og Flora & havdyret.


Det er et par lækre tøsebøger, hvilket farverne også henvender sig mest til. Hver bog er tildelt et lixtal, så det er lidt nemmere for læserne, at finde ud af om bogen passer til ens læseniveau.
Floras mor er syg. Derfor bor Flora nu hos Jesper og Marie. De er hendes plejeforældre, og de har taget hende med på ferie i en hytte ved en strand. Her badede Jesper tit som barn. Og her bor det mystiske væsen, havdyret. Hvis man ellers tror på den slags. 

Men hvad nu, hvis det er rigtigt? 

Og hvad nu, hvis det har brug for hjælp?  

Lix 17
Rose er på lejrtur med klubben. Det har hun ikke prøvet før, og hun er lidt nervøs. Heldigvis er hendes hjerteveninde, Linea, også med.

De skal sove i telt sammen, og alt er godt.

Lige indtil ting begynder at forsvinde.

Lix 13


Vi har fået Amalie og Catrina fra 4.klasse til at kigge på den ene af bøgerne, Rose & lejrturen." Bogen handler om Rose, som er på lejrtur med sin klub. Hun har aldrig prøvet det før, så hun er lidt nervøs. Hendes hjerteveninde er også med, de skal sove i telt sammen. Pludselig bliver alle ting væk, men de finder så ud af, at det er en fugl som han taget dem!"
" Vi synes, at det er en god og spændende bog! Den var meget let at læse, og den havde et lixtal på 13. Så vi vil særligt anbefale bogen, til piger som går i 2.-3.klasse."

Bøgerne kan købes her.

6 visninger0 kommentarer

Seneste blogindlæg

Se alle

댓글


bottom of page