top of page

Fanny Fairychild og det magiske spejl


Vi er simpelthen så heldige, at vi har fået denne skønne bog til anmeldelse - og den er ikke engang udgivet endnu.

Den er skrevet af Lykke Lindbo og udgives 28.januar.

Bogen har sin egen hjemmeside, hvor man kan få lov at læse de første tre kapitler gratis. Den kan du klikke dig ind på her.


Fanny mistede sin mor, da hun var fire år gammel. Seks år senere finder hun sin mors gamle dagbog og et magiske spejl i en kiste på loftet. Herfra starter et langt eventyr. Med hjælp fra dagbogen og en flok legesyge guldsmede, finder Fanny vej til den gamle kone Alfhild på lysningen Carling i den store, tætte skov nær hendes hjem.

Alfhild fortæller Fanny en utrolig historie om en verden fuld af alfer, jætter og nordiske guder – men også ondskab og ulykke. Med spejlet i hånden og nye venner ved sin side, rejser Fanny gennem Mimers Brønd mod Alfheim, alfernes land. Hun skal advare Kong Frej om Udgårdslokes onde planer. Han vil stjæle spejlet og hemmeligheden bag gudernes evige liv, så han selv bliver til en gud og enehersker over hele verden.

Pludselig skal Fanny kæmpe, ikke blot for sit eget liv, men også for hele menneskeheden. Og samtidigt går det op for hende, at hun ikke kender til hele sandheden om sin mors forsvinden …Miriam fra 5.-6.klasse har læst og anmeldt bogen:"Jeg har læst bogen Fanny Fairychild og det magiske spejl. Jeg syntes, at den var ret god, og man lærer en masse om nordisk mytologi.
En af de ting, der gjorde den god, var den historie, den fortalte. Denne bog kan varmt anbefales ;-) For mig tog det 3 dage at læse den. Den er let at læse og meget overskuelig. Den var okay spændende. Bogen har ingen billeder indeni, men det udenpå passer godt til indholdet. De guldsmede, der er tegnet udenpå, er virkelig flotte."

Vi på Bogmærket kan varmt anbefale andre at læse bogen, og vi glæder os til at endnu flere unge læsere får glæde af den hos os.

Vi giver bogen 4 flotte stjerner.

Bogen kan købes her.

42 visninger0 kommentarer

Seneste blogindlæg

Se alle

Commentaires


bottom of page