top of page

Fanny Fairychild - Alf af hjertet


Fortællingen om Fanny Fairychild slutter her i sidste bog af fantasy-trilogien (se også Fanny Fairychild og det magiske spejl samt Fanny Fairychild og Odins øje). Fanny, Agner og alferne er sluppet fri fra Midgårdsormens klamme gab og flyver nu tilbage til alfernes rige, Alfheim. Men da de kommer dertil ser de, at alting er forandret. Underverdens herskerinde, den onde Hel, har allerede sendt sin dødehær ind over store dele af Godheim, så råddenskab og fordærv er ved at opsluge alt levende. Ved det store Tingråd i Asgård mødes aser og vaner for at drøfte krigen som uundgåeligt nærmer sig. Odin sender jætten Agner til Hvergelmers Brønd for at finde ud af, hvad der er sket med guden, Heimdal. Men alt ender grueligt galt for Agner. Imens flyver Fanny med Freja til Folkvang, hvor hun ser sin døde mor, Sebille. Hun husker dog ikke længere Fanny og er kun en tynd skal af sig selv, hvilket knuser Fannys hjerte. Freja trøster Fanny og fortæller hende, at hun aldrig må miste håbet. Hel får hjælp fra uventet side, og da krigen går i gang på den store slette, Vigrid, virker alt håbløst. I sidste time er det op til Fanny at redde verden. Men kan hun det? Hun er jo blot en lille alf, og hun har ikke engang lært sin alfe-magi at kende endnu. Og mon Fanny nogensinde ser sin far og mormor igen – og når hun at holde sin 11-års fødselsdag ...
Miriam fra 8.klasse har læst alle tre bøger og hun skriver om denne:

Den var rigtig god og jeg kunne godt lide at den bare fortsatte efter den anden bog. Men det var også godt der var et “resume” af det der var sket i de forrige bøger.
Jeg vil gerne anbefale andre at læse den.
Det tog ca 4 dage for mig at læse den.
Den var let og læse, teksten stod på en overskuelig måde og Kapitlerne var også meget overskuelige da de ikke var så lange. Den var meget spændende og det var jo selvfølgelig også meget spændende at se hvordan den endte.
Jeg synes billederne på omslaget og dem indeni passede godt til handlingen. Og så synes jeg at det var den flotteste forside i hele serien (ikke fordi de andre ikke var flotte).
Jeg giver bogen 4 ud af 5 stjerner.

Bogens hjemmeside finder du her.

Bogen kan købes her.

20 visninger0 kommentarer

Seneste blogindlæg

Se alle

コメント


bottom of page