top of page

Et stik i hjertet og ét på kinden


Silje har sommerferie. Mens hun sveder i varmen, bruger hun tiden på test på nettet om kærester og veninder. Men da Siljes mor arrangerer, at Silje skal passe den nye nabos datter, er det starten på nye og uventede oplevelser i Siljes ferie. Børnefødselsdag, hvepsestik, ballondans og regnbuebal-ler for at nævne nogle.

Et stik i hjertet og et på kinden er en sjov og varm historie om de svære år mellem barn og voksen, om konflikter mellem venner og om usikkerhed og styrke.


Undervejs i bogen kan læseren selv tage de tests om kærlighed og venskab, som Silje laver. Bagerst i bogen sikrer en facitliste, at alle bogens læsere har svaret rigtigt ved at finde styrken i at være sig selv. Præcis som Silje erfarer.


Et stik i hjertet og et på kinden er en længere bog i Alineas Rød Læseklub, der henvender sig til læsere fra 9 år. Bogen er læsepædagogisk bearbejdet og har et lixtal på 18.


Amanda fra 6.klasse har læst og anmeldt bogen:

Bogen handler om en pige ved navn Silje som har sommerferie. Da hun skal passe den nye nabos datter møder hun også naboen søn som bare er en drøm. Silje forelsker sig hurtigt og tester drømme kærester og veninder på nettet.
I bogen er der også sjove tests som man selv kan tage fx hordan drengene ser dig eller om hvor gode venner dig og din veninde er.
Bogen fangede mig hurtigt og var ret nem at læse, så jeg vil klart anbefale den til 3.-4. klasse.
Jeg giver den 4 stjerner.

Bogen kan købes her.

5 visninger0 kommentarer

Seneste blogindlæg

Se alle

Comments


bottom of page