top of page

Er Gloria syg?

Opdateret: 11. jan. 2019


Gry elsker at bruge tid sammen med sin pony Gloria. Da Gry og far en dag vil ride i skoven, opdager Gry, at der er noget galt med Gloria. Gjorden til sadlen er for kort, og Gloria vil hverken i trav eller galop. Gry bliver ked af det. Er Gloria syg? Men en syg pony spiser ikke så meget som Gloria. Og hvorfor mon Gloria er blevet så tyk?


Ny og sød bogserie fra Alinea, som henvender sig til de hesteglade læsere. Man får en rigtig god fortælling, og samtidigt er der blandet meget fagliglæring ind omkring heste og hesteliv. Bogen er fra 6 år og opefter, men hvis barnet vil læse den selv, så er det fra 2.klasse og op. Der findes dog børn, som lærer at læse ret tidligt, så enkelte vil kunne læse den før.


Signe fra 4.klasse, har læst og vurderet den. Signe er en stærk læser, så den var meget let for hende. Hun kan godt lide at læse bøger, og hjælper os meget gerne her på bloggen.Signe fortæller om handlingen: " Gry har en hest, som hedder Gloria. En dag vil Gry og hendes far ud at ride. Hendes far har sin egen hest. Men hesten, Gloria, vil bare ikke gå i trav. Så de må tage hjem. Faderen tror, at Gloria er syg, for hun er også blevet lidt tyk. Så finder de ud af, at hun er med føl. Det bliver en lille Robin!"


Signe giver bogen 3 stjerner, fordi den er meget god.

Den vil uden tvivl få 5 stjerne af hesteglade børn fra 2.klasse og op!


Bogen kan købes her.

3 visninger0 kommentarer

Seneste blogindlæg

Se alle

Comments


bottom of page