top of page

En pc i et wc


Ud og se. Se på te. Se en pc. En pc i et wc.


Mini Rim er en letlæst serie til den allerførste læsning. Bøgerne i serien indeholder små tekster med rim og flotte illustrationer, der understøtter læsningen. Serien er inddelt i tre niveauer. “En pc i et wc” er en Mini Rim 2-bog, der indeholder ord med højst to bogstaver.Sjilas 7 år - 1.A har læst bogen. Han siger:

 

Bogen var rigtig god og spændende at læse. Jeg kan godt lide overskriften og det fik mig til at grine, at pc’en røg i toilettet. Den var nem at læse. Det tog mig blot et øjeblik før jeg var færdig. 
Jeg vil give bogen tre stjerner. Bogen kunne have fået flere stjerner, hvis den var lidt sværere at læse.Bogen kan købes her.4 visninger0 kommentarer

Seneste blogindlæg

Se alle

Commentaires


bottom of page