top of page

Elverdans 1 og 2Elverdans 1: Tankespinder

’’Elverpiger er hule i ryggen og kan fortrylle folk,’’ siger vores dansklærer. ’’Og møder man en, risikerer man at blive danset til døde.’’ Drengene i klassen fniser højt. Jeg knuger Maises hånd. Mon de stadig ville grine, hvis de vidste, at der sad to elverpiger blandt dem?

Ravna og hendes søster Maise er elvere. Hver dag må de skjule sandheden. Da Ravna forelsker sig i Noah, bliver det næsten umuligt. Men Ravna har også en anden hemmelighed: Hun har evnen til at kunne få folk til at glemme …


Elverdans 2: Drømmevæver

’’Ravna, du er nødt til at se det her,’’ hvisker Maise. Hun står med Tjørns tegneblok. Den er slået op på en tegning af en pige. Den er så detaljeret og nøjagtig, at det kunne være et portrætfoto. Jeg snapper efter vejret. Det er en tegning af mig!

Ravna og hendes søster Maise er elvere. Hver dag må de skjule sandheden om, hvad de er. Men nu er den mystiske Tjørn startet på skolen. Og ifølge Maises syn vil han slå Ravna ihjel. Men hvem er Tjørn, og hvordan kan han have tegnet en tegning af Ravna, længe inden de mødte hinanden?
Signe fra 7.klasse har læst bøgerne.

Hun skriver:

Jeg synes, at bøgerne er meget spændende, da elverne Maise og Ravna har et meget specielt liv. Jeg synes at bøgerne ser indbydende ud, så man har lyst til at læse dem. De er helt klart værd at læse. Jeg synes dog de var lette nok til mig.
De er helt generelt bare gode bøger.
Man skal have læst 1’eren for at forstå nogle ting i 2’eren.
Jeg giver bøgerne 4½ stjerner.

Bøgerne kan købes her.

20 visninger0 kommentarer

Seneste blogindlæg

Se alle

Comments


bottom of page