top of page

Ella Olsen indtager skolen

Opdateret: 14. jan. 2020


ELLA OLSEN er seks år og har brunt hår, der når hende til skuldrene, og så er hun en meget bestemt lille pige, der ved, hvad hun vil. Ja, hun kan faktisk godt være rigtig fræk, men ikke fordi hun vil være det – det sker ligesom bare af sig selv. Er det måske Ella Olsens fejl, at katten Tiger stikker af fra kæledyrsdagen, eller at Bamsen af

100 % Polyester bliver væk i zoologisk have, eller at der pludselig kommer 12 børn til hendes fødselsdag, selv om hun kun måtte invitere fem? Nej, vel!


I bogen møder du Ella Olsen. Hun er seks år, og så er hun en meget bestemt lille pige. Ja, hun kan faktisk godt være rigtig fræk, men ikke fordi at hun vil være det – det sker ligesom bare af sig selv. Er det måske Ella Olsens fejl, at katten Tiger stikker af fra kæledyrsdagen, eller at Bamsen af 100 % polyester bliver væk i zoologisk have, eller at der pludselig kommer 12 børn til hendes fødselsdag, selv om hun kun måtte invitere fem? Nej, vel!


Clara fra 3.klasse har læst bogen og hun giver den 3,5 stjerner.


Clara beskriver:


Den handler om, at Ella Olsen er stædig. Ella bliver nogle gange sur, og så er hun uheldig. Mit favoritsted i bogen var da Ella Olsen tabte sin bamse i zoo, men de fandt den igen.


Dana fra 5.klasse har læst og anmeldt Ella Olsen indtager skolen.

Hun siger:


Jeg synes, det var en sjov bog. Ella Olsen laver en masse ulykker, som er rigtig sjove at læse om.
Den var ret let at læse - ingen svære ord.
Billederne i bogen var fine og passede til det, jeg læste.
Jeg kunne godt lide, at bogens handling ikke bare kom i én lang køre. Bogen er nemlig delt op i 19 små historier. Min yndlings var “Ella Olsen og yndlingsdukken”.
Jeg giver bogen fire stjerner.

Læs selv de 19 korte historier om hende og hendes klassekammerater. Historierne er velegnede til selvlæsning som til at få læst højt.

Det er en bog på 190 sider, så den anbefales først som selvlæsningsbog til stærke læsere fra 3.klasse.


Bogen kan købes her.


18 visninger0 kommentarer

Seneste blogindlæg

Se alle

Comments


bottom of page