top of page

Dragepasserens ø


Tredje bind i den sjove og let-læste serie om drengen Edvard, som skal passe onkel Olufs noget ”energiske” drage. Bøgerne er skrevet som en e-mail-korrespondance, som gør dem lette at læse.

”Kære Onkel Oluf, McDougall-familien er ankommet. Hr. McDougall råber og skriger hele tiden og vifter med armene. Han har mistet tre får på en uge. Nu vil han fjerne dine drager og låse dem inde i sin lade, til politiet ankommer.”
Marcus fra 4.klasse har læst bogen, Dragepasserens Ø. Det er tredje bind i den sjove og skøre børnebogsserie, fra Forlaget Bolden. Bogen er skrevet som en e-mail korrespondance, hvilket gør den let læselig. Bogen passer godt til 3.-4.klassetrin. Se hvad Marcus fortæller om bogen!


“Rigtig god og spændende drengebog. Den er god, fordi der sker så mange ting. Jeg vil klart anbefale andre at læse den. Det tog mig cirka 6 uger at læse den. Det var faktisk i min sommerferie, så det fortæller noget om, hvor spændende den egentlig var! Jeg synes, at den er lige tilpas at læse for mig. Billederne var super fine og de passer også godt til teksten!”

Marcus giver bogen 5 ud af 5 stjerner

Bogen kan købes her.

2 visninger0 kommentarer

Seneste blogindlæg

Se alle

Comments


bottom of page