top of page

Den utrolige historie om ninja-krigere


Er du klar?  Du er født i Japan i “de krigende provinsers tid”. Du bliver oplært i kampteknikken ninjutsu og går på ninjaskole. Inden længe bliver du sendt på din første farlige mission som ninjakriger. Det er med livet som indsats!

De vigtigste råd fra eksperterne:

Lyt til din far! Han ved alt, der er værd at vide om din ninjatræning.Undgå at stille spørgsmål. Nysgerrighed skaber problemer!Gå altid klædt i sort – eller hvidt hvis det sner. Vær usynlig!Træn med dine våben dagligt, ellers bliver fjenden bedre end dig!


“Den utrolige historie om ninjakrigere” er en del af en ny børnebogsserie, der henvender sig til læsere i alderen 8-12 år. Bøgerne handler om forskellige store historiske begivenheder, hvor læseren er hovedperson i fortællingen.


Bogen er velskrevet og humoristisk. Den giver et spændende indblik i historien bag ninjakrigerne. Hvorfor opstod de? Hvordan ser de ud? Hvad lavede de?


Illustrationerne er flotte og vækker nysgerrigheden for teksten.

Bogen henvender sig til børn i alderen 8-12 og kræver, at man ikke er en helt ny læser.

Vi giver bogen fem flotte stjerner.Se også anmeldelsen af "Den utrolige historie om den første flyvemaskine" og "Den utrolige historie om den kinesiske mur".


Bogen kan købes her.

54 visninger0 kommentarer

Seneste blogindlæg

Se alle

Comments


bottom of page