top of page

Den dag Leopold blev ondEn morgen, da Leopold vågnede, følte han sig underlig til mode. Det boblede i hovedet og kildede i grisetæerne - men han var hverken glad, ked af det eller sur. Han var blevet... ond! Det er ikke altid nemt at forstå, hvorfor man pludselig bliver ond i sulet. Men som regel er der en god forklaring.

Her på Bogmærket er vi vilde med denne fine bog.

Den omhandler følelser, som de fleste vil kunne nikke genkendende til. Leopold kommer til at gøre en masse onde ting, som gør andre mennesker kede af det. Han opdager til sidst, hvordan han har påvirket de andre og bliver meget ked af det og fortryder sin opførsel. Han siger undskyld - og så er det heldigvis glemt.

Bogen er rigtig god at snakke med børn ud fra, da de ofte står i situationer, hvor de kommer til at gøre noget uhensigtsmæssigt og skal have hjælp til at komme videre. Moralen om at sige undskyld og om at tilgive andre, der siger undskyld, er guld værd.


Tegningerne i bogen er sjove og passer godt til teksten. Leopold ligger rent faktisk på hovedet, når han bliver smidt "på hovedet i seng" og når lærer "Schwein" sætter sig på en tegnestift, er det rigtig morsomt illustreret.
Vi giver bogen 5 stjerner.


Bogen kan købes her.

16 visninger0 kommentarer

Seneste blogindlæg

Se alle

コメント


bottom of page