top of page

Da lille Proton pruttede sin familie væk


En morgen kommer lille Proton til at slå en kæmpeprut, og da han vågner, er hele hans familie væk! Han må ud at lede, og heldigvis er hans familiemedlemmer ikke så svære at finde, når de for eksempel efterlader sig elektrisk ladede æbleskrog eller nyser meget højlydt.

Introducer dit barn for naturvidenskaben med denne sjove og let tilgængelige fortælling med familien Atom, som består af den altid glade og pruttende lille Proton, den venlige og nysende hr. Neutron, den elektriske og hidsige fru Elektron og deres lille hund Kvark, der dukker op de mærkeligste steder.

Med familien Atom er det enkelt at forklare dit barn om atomer og lægge grunden til en positiv indstilling til de naturvidenskabelige fag.


Når man klikker ind på bogens hjemmeside, kan man trykke på de forskellige familiemedlemmer og få en kort præsentation af hver person. Det fungerer rigtig godt og gør bogen interaktiv på en spændende måde.


Hvis nogen havde fortalt mig, at de ville formidle atomfysik til børn i 3-6 års alderen, ville vi nok have frarådet det. Simpelthen fordi det for os virker for kompliceret og nørdet til at børn kan forstå det. Men denne bog formår på fineste vis på en humoristisk og let tilgængelig måde at åbne op for dette svære område - og det virker!


Bogen er fuld af flotte, store og farvestrålende illustrationer, som understøtter handlingen.


Vi er vilde med bogen og anbefaler den gerne til alle, der vil åbne op for svært tilgængelige emner sammen med børn.


Vi giver bogen 5 stjerner.

Bogen kan købes her.

11 visninger0 kommentarer

Seneste blogindlæg

Se alle

Comentários


bottom of page