top of page

Bayern München


Bayern München kommer fra Tyskland. Klubben vundet Champions League. Den største stjerne er Robert Lewandowski. I denne bog kan du læse om Bayern München.


Lix: 25


Bogen tilhører serien Fakta 3. Der findes frit tilgængelige opgaver til bogen på www.turbine-undervisning.dk.

Forlaget Turbine skriver:

I 2020 vandt Bayern München Champions League. Det var sjette gang, at holdet blev mestre i Europa. På vejen mod sejren havde de vundet alle deres 11 kampe. I denne bog fortæller forfatter Tommy Heisz om klubben Bayern München og holdets mange sejre. Læs også om München, hvor klubben ligger, om nogle af holdets bedste spillere og om Allianz Arena, som er det stadion, som Bayern München spiller på.


Bøgerne i Fakta serien bruger vi på skolen ofte, når vi i danskundervisningen har forløb om faglig læsning. Det er genialt at kunne ramme børnene både på læseniveau og på interesser. Der er skrevet rigtig mange bøger i serien, hvilket gør det varieret og let at finde noget til alle børn.

Den fine inddeling i niveau 1, 2, 3, og 4 er med til at gøre det synligt for eleverne, hvilke bøger, der passer til deres niveau. De vil derfor også sagtens kunne låne bøgerne med hjem på egen hånd.


Vi giver bogen fem stjerner.


Bogen kan købes her.

8 visninger0 kommentarer

Seneste blogindlæg

Se alle

Commentaires


bottom of page