top of page

Aziru - skæbnekniven


Forlaget skriver:


AZIRU er søn af den rigeste købmand i Byblos og slider med lektierne under den strenge lærer, Hadad. Men Aziru drømmer om at sejle ud med farens handelsskibe og tage på eventyr i fremmede lande.


En dag vender Azirus onkel hjem fra togt og giver Aziru en kniv som gave. En kniv med underlige tegn på klingen. Men inden Aziru kan nå at sige ordentlig tak, falder kongens skatmester om i købmandsgården – forgiftet af den vin, Aziru hentede op fra kælderen.


Aziru flygter ned til havnen og snart er han på vej ud på eventyr – men på en lidt anden måde, end han havde forestillet sig. Der kommer til at gå lang tid, før han ser sin far og Byblos igen.Anton fra 5.klasse har læst og anmeldt bogen:

"Den var rigtig god fordi Aziru gerne ville være sømand. På et tidspunk  får Aziru chancen for at blive sømand. Da hans onkel også er sømand,

kommer han til byen med et kæmpe skib.

Jeg vil varmt anbefale andre at læse denne bog. Jeg var cirka 2 uger om at læse den.

Den var ikke så svær at læse. Der er også mange gode billeder i bogen og de passede godt til handlingen. De var meget flotte billederne. Jeg vil give bogen 5 stjerner."Bogen kan købes her.


11 visninger0 kommentarer

Seneste blogindlæg

Se alle

Comments


bottom of page