top of page

Astronaut


En astronaut er en person, der rejser ud i rummet. I 2015 rejste Andreas Mogensen som den første dansker ud i rummet. Læs om det og meget mere i denne bog.


Lettal 16


Bogen tilhører serien Fakta 2.

Der findes frit tilgængelige opgaver til bogen på www.turbine-undervisning.dk.


Forlaget Turbine skriver:

Det blev Sovjetunionen, der først sendte en mand ud i rummet, men USA fulgte lige efter. Hvorfor ser astronauternes rumdragter ud, som de gør? Hvordan sikrer astronauterne sig, at de ikke svæver væk fra rumkapslen, når de er på rumvandring? Hvem var den første mand på Månen? Og hvad hedder den mand, der i 2015 som den første dansker kom en tur ud i rummet? Få svar på disse spørgsmål og mange flere i denne lille bog. Læs også om, hvornår den næste tur til Månen er planlagt til at ske. Og planerne om at rejse til Mars!


Serien Fakta 2 er fagbøger til børn, der lige har lært at læse og passer derfor til børn, der går i 1. og 2.klasse. Der er fine faktabokse, små grafer og flotte illustrationer.


Vi har stor glæde af faktabøgerne på skolen, da alle elever kan finde en bog, der passer til deres læsefærdigheder og samtidig kan de finde en bog, der fortæller om deres interesser.


Vi giver bogen fem stjerner.


Bogen kan købes her.

11 visninger0 kommentarer

Seneste blogindlæg

Se alle

Comments


bottom of page