top of page

Age of X


Forlaget Tellerup har udgivet serien, Age of X.

Den originale titel er Gamebord of the gods. De er skrevet af forfatteren, Richelle Maed.

Det er en rigtig spændende og gribende krimiserie med overnaturlige elementer. Den henvender sig til unge og voksne fra omkring 15 år og opefter. Hvis man møder ord eller begreber, som man ikke lige ved, hvad betyder, så er der lavet en fin opslagsliste med ordforklaringer bagerst i bogen.Der er mange svære ord, så man skal være en rutineret læser, hvis man vælger at bruge den som frilæsning i udskolingen. Bøgerne hænger sammen, så det giver ikke mening kun at læse en enkelt af dem.


I den første bog, lærer man hovedpersonerne at kende. En prætorianer som er en Elitesoldat, ved navn Mae, får til opgave at være bodyguard for en Servitor, ved navn Justin. En savitor er en regeringsansat som arbejder i Intern Sikkerhed. Han får til opgave at opklare en række uforklarlige mord, som måske lægger til grund for noget religiøst og overnaturligt!

Sideløbende følger man en forelskelse mellem hovedpersonerne. Den første bog slutter lige i den indledende efterforskning af mordene, så man er simpelthen nødt til at læse de næste to bøger!

Man vil jo også gerne finde ud af, om de mod alle odds kan få hinanden til sidst :)

Fed bogserie som vi varmt kan anbefale til unge og voksne læsere.


#1 Hjemvendt - Bogens bagside: Efter fire år i eksil hentes Justin March hjem til RUNA for at hjælpe med at opklare en række mystiske mord. Elitesoldaten, Mae Koskinen, er sat til at passe på Justin, men det er ikke nemt at passe på en mandder ikke passer på sig selv. I starten af det 21. århundrede blev halvdelen af jordens befolkning dræbt af Mefistofeles-virussen,inden det lykkedes at finde en vaccine. Nu er RUNA dannet af Canada og dele af Nordamerika,det mest stabile land i verden. Age of X er en futuristisk krimiserie med overnaturlige elementer.

Bøgerne kan købes her.
12 visninger0 kommentarer

Seneste blogindlæg

Se alle

Fisk

Tårer

bottom of page